24 januari 2008

Mint op Zingt & Swingt

Het gratis muziekfestival Arendonk Zingt en Swingt komt stilletjes aan dichterbij. Met mondjesmaat licht de organisatie een tipje van de sluier op. De eerste namen die optreden op zaterdag 17 mei zijn bekend. Rockgroep Mint staat geprogrammeerd op het hoofdpodium. Deze Belgische groep scoorde onder meer met de hits Your Shopping Lists are Poetry en The Magnetism of Pure Gold. Op 15 februari verschijnt hun nieuwe album Hinterland. Belgi's bekendste techno-dj Marco Bailey en App & Dex bevestigden hun aanwezigheid ook. Volgens het geruchtencircuit zullen de Heideroosjes en de Mens ook het mooie weer komen maken op Arendonk Swingt, maar dat wordt nog niet officieel bevestigd.

Debby en Nancy

Niet alleen Olen was zondagavond present in Debby en Nancy's Happy Hour, ook de familie Smets uit Arendonk beleefde er een geweldige avond. Vader Iwein (38) uit de Dopheistraat mocht na het televisieprogramma met een nieuwe auto naar huis. De Arendonkenaar mocht deelnemen aan de wedstrijd omdat zijn vijfjarige zoon Xander een ballon van de programmamakers had gevonden in de wei voor hun huis. Door zijn jeugdige leeftijd mocht de knaap niet zelf deelnemen, maar zijn papa stelde hem niet teleur. In de finale wist hij het alfabet beter en sneller achterwaarts af te rammelen dan de overgebleven opponent.

Marco Bailey op Zingt & Swingt

De beroemde techno-dj Marco Bailey, die al meermaals de zaal plat speelde op ILove Techno, komt straks naar de Kempen. Aan de organisatoren van het festival 'Arendonk Zingt & Swingt' heeft hij beloofd dat hij vanaf 23uur twee uur lang platen komt draaien.

22 januari 2008

Auto

Xander Smets (5) werd gisteren in de klas en op de speelplaats van de vrije basisschool Sint-Clara uitgebreid gefeliciteerd met zijn nieuwe auto: een heuse Ford Focus, die hij won in het tv-programma Debby & Nancy's Happy Hour.