25 juli 2008

Vrijkermis op Ebay

Wie met borstnummer een wenst deel te nemen aan de populaire volksspelen van Vrijkermis moet 26 juli in het oog ­houden. Vanaf die dag wordt de fel begeerde numero uno te koop aangeboden op eBay. De hoogste bieder krijgt er drie speciale T-shirts van Vrijkermis met het nummer een bovenop.

Voetbal

Dat Vrij Arendonk vanavond een oefenwedstrijd speelt tegen buur Verbroedering is niet verwonderlijk, maar het aanvangsuur roept toch enkele vragen op. "Het is inderdaad niet evident dat er pas om 21.00 uur gestart wordt", geeft secretaris Marc Blockx toe. "Er is nochtans een logische verklaring voor. We hebben immers net een lichtinstallatie geplaatst en die willen we vanavond inwijden. Dat gaat natuurlijk niet om halfacht en dus start de match om 21.00 uur. De derby tegen Verbroedering is altijd een publiekstrekker en zo kunnen we van deze inhuldiging dus een waar feest maken. Het is trouwens onze bedoeling om ook in de competitie op zaterdagavond te spelen."

24 juli 2008

Fit-o-meter

De fit-o-meter in het Congobos is tot op de draad versleten. Hij wordt deze maand nog vervangen door gloednieuwe toestellen. De trimoefeningen werden door Bloso ontwikkeld. Het nieuwe trimparcours volgt ongeveer hetzelfde parcours door het Congobos.