26 mei 2008

Hulp bij invullen belastingsbrieven

Hulp om belastingbrieven in te vullen is bij velen meer dan welkom. Daarom organiseren de gemeenten verscheidene dagen waarop specialisten hulp bieden. Deze week kan je onder andere in Arendonk, Kasterlee en Merksplas terecht.

Arendonk zorgt voor hulp bij het invullen van de belastingformulieren op dinsdag 27 mei en woensdag 4 juni, telkens van 8 tot 13u. Iedereen is welkom in het gemeentehuis, meer info staat op de gemeentelijke website www.arendonk.be.
De gemeentelijk administratie van Kasterlee vult de belastingsbrieven mee in tijdens twee voormiddagen in Kasterlee en twee in Lichtaart. In de raadzaal van het gemeentehuis in Kasterlee kunnen inwoners terecht op woensdag 28 mei en op dinsdag 10 juni telkens van 8u tot 13u. In het Ontmoetingscentrum van Lichtaart gebeurt dit, eveneens van 8u tot 13u, op maandag 26 mei en dinsdag 3 juni.
In Merksplas komen specialisten van de belastingcontrole drie voormiddagen naar gemeenschapscentrum De Marc/kt. Op woensdag 28 mei worden personen waarvan de achternaam begint met de letters A tot en met H geholpen, donderdag 29 mei zijn de letters I tot en met S aan de beurt en vrijdag 30 mei mogen alle Spetsers van T tot en met Z zich aandienen. Je kan van deze dienst gebruikmaken tussen 9u en 13u.

Geen opmerkingen: