30 mei 2007

Gecoro opnieuw samengesteld

Het gemeentebestuur van Arendonk nam een beslissing over de samenstelling van de nieuwe Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (Gecoro). Deze commissie buigt zich over het ruimtelijk beleid in de gemeente.

Net als tijdens de vorige legislatuur bestaat de commissie uit dertien leden, onder wie negen vertegenwoordigers van diverse maatschappelijke geledingen en vier deskundigen.
Als milieuvertegenwoordiger werd Benny Moeskops verkozen. Lieven Van Baelen van het Sint-Claracollege verdedigt de scholengemeenschap. De werknemers vaardigen Okra-voorzitter Frans Jespers en Jan Segers af. Fien Stessens van taverne De Gouden Arend mag in naam van handelaars spreken op de commissie.

Voor de werkgeversorganisatie heeft via de Werkgroep Industrie Arendonk (WIA) Theo Van Craenendonk zitting. Gerda Breugelmans vertegenwoordigt de landbouwers en Willem De Boer de weekendverblijvers. Raoul de Cartier, die nogal wat bossen in privé-eigendom heeft, maakt de lijst compleet.

Ook vier deskundigen hebben zitting in de Gecoro. Een van hen, Eddy Damen, zit de raad voor. De andere drie zijn Dirk Segers, Ludo Borgers en Dirk Sterckx.

Geen opmerkingen: