20 maart 2007

We blijven de kaart van de jeugd trekken

In zijn eerste jaar als clubvoorzitter kon Roger Janssen al de champagneflessen laten ontkurken. Na gelukwensen aan trainers en spelers stond hij vanop afstand te genieten van de vreugdetaferelen.

«We mogen fier zijn op deze groep», zei de 60-jarige voorzitter. «Met een tiental spelers onder de 24 jaar zijn we de jongste ploeg van de reeks. Verschillende ervaren spelers waren na onze degradatie vertrokken en die werden vervangen door eigen jongeren en drie spelers van lagere clubs.»

«We wilden graag zo snel mogelijk naar eerste provinciale terugkeren, maar dat dit zo snel zou gebeuren, had ik niet verwacht.»

«Ik denk wel dat we voldoende gewapend zijn voor eerste provinciale», besluit Roger Janssen. «We gaan geen gekke dingen doen en blijven de kaart van de jeugd trekken. We zijn alleen maar op zoek naar een vervanger voor Steven Van Hout, die naar Beekhoek terugkeert. Het is wel spijtig dat onze trainer vertrekt. Hij had gezegd te zullen blijven tenzij hij bij een club uit nationale aan het werk zou kunnen gaan. Onze goede samenwerking had ik graag nog een jaartje verder gezet.»

Geen opmerkingen: